Privacy- en cookiebeleid

Dit privacy- en cookiebeleid is voor het laatst aangepast op 5-10-2020.

Misioo Nederland is verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens zoals beschreven in dit privacy- en cookiebeleid. Hierin leggen we je uit welke persoonsgegevens we verzamelen en gebruiken en met welk doel.

Op de website van Misioo Nederland worden privacygevoelige gegevens, oftewel persoonsgegevens verwerkt. Een zorgvuldige omgang van je persoonsgegevens vinden wij erg belangrijk. Misioo Nederland verwerkt en beveiligt jouw persoonlijke gegevens dan ook zorgvuldig.

Cookiebeleid
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Cookies helpen ons namelijk om onze website te verbeteren en jou als bezoeker een optimale shopervaring te bieden.

Dankzij deze slimme cookies hoef je namelijk niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren of te downloaden, wanneer je onze webshop bezoekt. Daarnaast gebruiken we cookies ook (beperkt) voor marketingdoeleinden.

Cookies accepteren
Wil jij het liefst zo prettig mogelijk shoppen, dan is het nodig dat je onze cookies accepteert. Je kan onze cookies op twee manieren accepteren: de cookiemelding die je op je eerste bezoek ziet sluiten of gewoon verdergaan op onze website. Volgend gebruik van onze webshop vatten wij op als toestemming voor het gebruik van cookies.

Natuurlijk kun je er altijd voor kiezen om cookies uit te schakelen middels je internetbrowser. Houd er wel rekening mee dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

Als je onze website bezoekt, vragen wij toestemming om cookies te plaatsen. Welke cookies dit zijn en wat ze doen, lees je in onderstaand overzicht. Indien je geen cookies accepteert, is het mogelijk dat je problemen ondervindt bij het plaatsen van een bestelling. Mocht dit het geval zijn, dan willen we je vragen contact met ons op te nemen. We kunnen dan je bestelling alsnog verwerken. Functionele cookies mogen altijd, ook zonder toestemming, worden geplaatst.

Cookies weigeren of uitschakelen
Wil je geen cookies accepteren? Ga dan in het hulpbestand van je internetbrowser na hoe je alle cookies blokkeert of hoe je ervoor zorgt dat je een waarschuwing ontvangt, voordat een cookie wordt opgeslagen. Meer uitleg hierover vind je ook op de site van de Consumentenbond.

Cookieoverzicht

Functionele cookies
Deze cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren functioneert en mogen zonder jouw toestemming worden geplaatst. We gebruiken dit type cookie onder andere voor:

  • Misioo Nederland (1st party): Deze cookies onthouden o.a. jouw bezoek aan onze website, de inhoud van je winkelmandje, op je verlanglijst,  je gegevens in de check-out, website-instellingen (cookies, taal e.d.) en recent bekeken producten.

Statistische/analytische cookies
Dit type cookie wordt gebruikt om bepaalde onderdelen op onze website te meten. Voorbeelden hiervan zijn hoeveel bezoekers onze website heeft gehad, welke pagina’s zij bekijken en hoe lang ze op een pagina blijven. Deze resultaten worden omgezet in statistieken en geven ons inzicht in de gebruiksvriendelijkheid van de website. We gebruiken dit type cookie onder andere voor:

  • Misioo Nederland (1st party): Hiermee is het mogelijk om A/B-testen uit te voeren met als doel onze website gebruiksvriendelijker te maken.
  • Analytics (1st party): Hiermee kunnen we gebruikers onderscheiden, gebruikers herkennen bij een nieuw bezoek en de tijdsduur van een bezoek meten.

Advertentie cookies
Met dit type cookie kunnen we je een advertentie tonen wanneer je een andere website bezoekt. We gebruiken dit type cookie onder andere voor:

Facebook (1st party): Dit type cookie wordt geplaatst door Facebook en maakt het mogelijk advertenties te tonen op je Facebook-account.  

Privacywetgeving
Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt.

Misioo Nederland:

  • Vermeldt duidelijk met welke doeleinden persoonsgegevens worden verwerkt. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • Beperkt de verzameling van persoonsgegevens tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • Vraagt je eerst om toestemming om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin je toestemming is vereist;
  • Neemt passende beveiligingsmaatregelen om je persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • Respecteert je recht om je persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Gebruik van persoonsgegevens
Bij een bezoek aan onze webshop verkrijgen we bepaalde gegevens van jou. Dit kunnen ook persoonsgegevens zijn. Misioo Nederland bewaart en gebruikt uitsluitend persoonsgegevens die door jou worden opgegeven in het kader van de door jouw gevraagde dienst of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Misioo Nederland gebruikt de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

  • Voor- en achternaam
  • Factuur- en verzendadres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Betalingsgegevens
  • IP-adres
  • Orderhistorie

Je persoonlijke account
Met je persoonlijke Misioo-account krijg je toegang tot een beheeromgeving waar je zelf je persoonlijke gegevens kunt instellen, opgeven en wijzigen. Je persoonlijke account is gekoppeld aan je e-mailadres en je kunt hiervoor zelf een wachtwoord aanmaken.

Doeleinden

  • Afhandelen bestelling
    Om je bestelling juist te kunnen afhandelen, maken wij gebruik van je naam en adresgegevens.
  • Betaling
    Om de betaling van je bestelling juist te kunnen verwerken, maken wij gebruik van je betaalgegevens.
  • Communicatie
    Om de communicatie over je bestelling en/of andere vragen eenvoudig te laten verlopen, maken wij gebruik van je telefoonnummer of e-mailadres.
  • Uitvoering wettelijke plicht
    Om te voldoen aan onze wettelijke plicht bewaren wij je bestelhistorie - inclusief betaalgegevens - binnen de gestelde wettelijke termijn.
  • Marketing (indien toestemming)
    Om je van persoonlijke aanbiedingen te kunnen voorzien, maken wij gebruik van je persoons- en contactgegevens. Deze gegevens worden alleen gebruikt wanneer je hier toestemming voor hebt gegeven.
  • Beveiliging
    In het kader van fraudepreventie maken we, indien sprake is van een gerechtvaardigd belang, gebruik van je IP-adres, adres- en betaalgegevens.

Als het nodig is voor een goede afhandeling/verzending van je bestelling, kunnen we je persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Hierover lees je meer in deze privacyverklaring.

Marketing/reclame
Als je hiervoor toestemming hebt gegeven, kunnen we je op websites van derden en via onze digitale nieuwsbrief (e-mail) op de hoogte brengen van kortingsacties en producten. We bieden een nieuwsbrief waarmee we geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je direct kunt afmelden.

Contact
Heb je een vraag, dan kun je deze op verschillende manieren en via diverse kanalen aan ons stellen. Je kunt Misioo Nederland bereiken via e-mail, telefoon en social media. Je kiest zelf welke gegevens je daarbij verstrekt. De gegevens die je met ons deelt, worden bewaard zolang dit nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling van je vraag.

Publicatie van gegevens
We publiceren je klantgegevens in geen enkel geval.

Verstrekking aan derden
Misioo Nederland deelt je gegevens uitsluitend met partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst en mogen onder geen beding gegevens voor andere doeleinden gebruiken dan door ons gesteld. De veilige verwerking van je gegevens wordt gewaarborgd met een bewerkersovereenkomst tussen Misioo Nederland en de betreffende partners.

Op Misioo-Nederland.nl zijn social media buttons opgenomen. Deze buttons verstrekken enkel een link en geven geen persoonsgegevens door aan derden. Met mogelijkheid om in te loggen via een social media-account, wordt vanuit de social media partij het e-mailadres doorgegeven dat bij het gebruikersaccount hoort.

Google Analytics
We gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken en hoe we onze site verder kunnen optimaliseren voor maximaal gebruiksgemak. We hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
We nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Bewaartermijnen
De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om je bestelling(en) af te handelen, inclusief garantie, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht).

Websites van derden
De privacyverklaring van Misioo Nederland is niet van toepassing op websites van derden. We kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. We raden je dan ook aan de privacyverklaring van deze websites te lezen, voordat je van deze websites gebruik maakt.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
We behouden ons het recht om in deze privacyverklaring wijzigingen aan te brengen. Het is aan te bevelen deze privacyverklaring frequent te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van je gegevens
Heb je een vraag over ons privacybeleid of wil je inzage, wijziging of verwijdering van je persoonsgegevens? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Je kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen.

Om misbruik te voorkomen, kunnen we je daarbij vragen om jezelf te identificeren.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen we je graag verder als je een klacht hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens Misioo Nederland
Bermweg 53
2906LB Capelle aan den IJssel
T: +31102540456
E: [email protected]oohandmade.nl 

iDEAL Bancontact Belfius KBC
Mijn account
Je bent niet ingelogd
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Menu
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »